torsdag den 10. januar 2013

Meget tidlige graviditetstegn



Meget tidlige graviditetstegn
Der er utrolig stor forskel på hvornår man får de første graviditetstegn eller om man overhovedet får nogle. Det er så individuelt, at det er vigtigt at lytte til dig selv – hvis du kan mærke det kribler i brysterne og du kun er 3 uger henne, jamen så kan du mærke det. Det kan være ufattelig deprimerende at læse sider her på nettet, hvor der bliver udtalt at tidlige graviditetstegn er noget som er indbildning.
Bevar glæden og troen på at du er gravid til det modsatte er bevist, om det er første gang eller om det er efter et halvt år. Tro kan flytte bjerge!
-- 

Hvilke graviditetstegn findes der
Graviditetstegn kan være mange, men de tidlige graviditetstegn er især kriblen i brysterne. For mig føltes det som om det snurrede lidt og det var indenfor de første 3 uger jeg mærkede dette alle tre gange.  Nogle har brystspændinger i deres normale mensturationscyklus, for dem vil ændringer i brystet ikke være et graviditetstegn.
Generelt er tidlige graviditetstegn næsten det samme som tegn som er i din almindelige mensturationscyklus som: spændinger i underlivet, humørsvingninger, øget træthed  – ved godt det ikke var det som du ønsker at høre, men der er ikke stor forskel på kroppensforandringer så tidligt i graviditeten. Men vil stadig gerne understrege, at jeg personligt har oplevet brystforandringer, og at jeg vidste at jeg var gravid anden gang uden at vi var ’helt klar’ til at skulle være gravide – så det kan ikke være indbilding.

Tro på det, og test ikke førend mensturationen udebliver, det er spild af din gode energi og tro på fremtiden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...