fredag den 18. januar 2013

Hækle til baby

Hækle til baby

Når man ønsker at blive gravid, og når man er gravid er der rigtig mange som drømmer om at hækle eller strikke noget til den kommende baby. Der findes rigtig mange søde opskrifter på hæklet ting til baby, og det er svært at stå for.

Desværre er det ofte sådan, at de sødste ting bare er rigtig svære at lave for nybegyndere. Der vil blive tabt masker eller sprunget over nogle, og måske bliver der lavet en hel forkert maske – skulle det have været en halv stangmaske i stedet for en hel osv. Ved selv at hækle til baby, laver man helt klart et unikum og kan man leve med de fejl  en nybegynder nu en gang laver, ja så er det en smuk gave.
Kan det betale sig at hækle til baby

Der findes mærker som Sebra, Smalstuff, Silly U og flere som laver hyggelige hæklet produkter til børn. Så hvis du synes det er hyggeligt med at det er hæklet, og det ikke behøver at være dig selv der har lavet det, så kan det med mange at tingene godt betale sig at købe disse færdiglavede produkter.


Der skal selvfølgelig tages hensyn til, at der vælges en godt kvalitets garn når der hækles, for ellers kan det ikke sammenlignes med disse mærker.
Når der er købt garn ind til fx et barnevognstæppe, så er det lidt billigere end at købe et nyt fra ovenstående mærker. Ved det færdiglavede tæppe skal du ikke bruge tid på det, samt der er ikke fejl i det. Ydermere kan det færdiglavede tæppe sælges når du er færdig med at bruge det – og kan derfor koste det samme som hvis man selv lavede det.

Arvestykke
Hvis du er god til at hækle, og har den smukke tanke at du gerne vil hækle noget til baby som kan gå i arv – så kan det aldrig måles med et færdiglavet tæppe. Da dit flotte unikum vil have meget større affektikionsværdi for dig og dine arvinge. Tanken om at netop det tæppe du har hæklet kan gå videre til de kommende generationer er rigtig kærlig og hyggelig – husk dog at lave noget rimelig neutralt.  

2 kommentarer:

  1. Hejsa

    Det er en rigtig flot hæklet rangle du har et billed af. Hvor kan man finde opskriften, så jeg selv kan hælke sådan en til min datters baby?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej

      Ja de er rigtig flotte :-)

      Hvis du klikker på billedet, kommer du til en hjemmeside, hvor du kan finde yderligere.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...