mandag den 14. januar 2013

Babybutik i Tyskland



Babybutik i Tyskland
Deres findes som i Danmark babybutikker i Tyskland, hvor man kan købe alt til den lille. Lige på den anden side af grænsen i Flensburg findes der et par stykker, som har mange af de samme mærker som i Danmark.
Udvalget i butikkerne er meget varieret, men dog med et tysk præg. Har du har krav til mærket eller til det skal være noget du kender, så skal du ikke tage til Tyskland, for som skrevet er det tyske vare. Mærkerne kan være de samme, men tilrettet til det tyske marked.


Babyudstyr
Ønsker du en barnevogn som fx Emmaljunga, så kan du godt finde mærket i næsten alle butikker, men det er ikke barnevognen de har, men derimod kombivognen. Ønsker du kombivognen er der dog noget at spare.
Autostole kan med fordel købes i Tyskland, da stolene er helt de samme med de samme sikkerhedskrav som i Danmark, men til en helt anden pris. Men det er ikke nødvendigt at køre til Tyskland for at købe den, da der er en del tyske hjemmesider som sender til Danmark – og ofte fragtfrit hvis du køber to, så hvis man er klar til at bestille to på en gang er der flere penge at spare, ellers er der nok en i fx mødregruppen som også skal have en ny autostol. Hvis du køber en, er der på trods af fragten penge at spare. Har selv købt flere Römer autostole via en tysk hjemmeside, og det var virkelig nemt.
Stokke er også et kendt mærke i Tyskland, og findes i de fleste af babybutikkerne. Det er både stolen med tilbehør og puslebordet, ja generelt alt stokke. Som med autostolene kan Stokke også købes via nettet og på den måde spare tiden og benzinen til Tyskland.
Dette er et udpluk af babyudstyr der kan købes i Tyskland – og det er disse jeg med fordel har købt.

Besparelser ved at købe i babybutik i Tyskland
Har man ikke krav til at produkterne/udstyret skal være typisk dansk, og det kan se anderledes ud, ja så kan der være en del at spare. Søger man derimod ’dansk’ babyudstyr, så der ikke det store at spare foruden de  eksempler ovenfor.
Når der handles i Danmark i en butik i nærheden af ens bopæl, så er det også dejligt at kunne komme retur med udstyret hvis der skulle være reklamationer. De fleste butikker har sommer og vinterudsalg, så hvis man er opmærksom på tilbud og køber løbende er der rigtig mange penge at spare.
Babybutikkerne i Danmark har en ’ordreliste’ hvor ens vare skrives på, og der kan fx opnåes 10% på hele købet. Det er rart at kunne spare disse 10%, men vær opmærksom på at netop de samme butikker har tilbud på forskellige produkter med en besparelse på mere end 10%.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...