onsdag den 9. juni 2010

Termotøj baby

Efterår og forår er den sværeste årstid for påklædning til de kære små babyer. Alle babyer har godt af den friske luft, og de stimuli naturen kan give dem. Det er bare vigtigt at de ikke fryser, og på den måde kan risikere at blive kolde eller få en dårlig oplevelse ved at komme ud.


Termotøj til baby er ofte løsningen på problemet. Babyerne kan ånde igennem, men stadig holdes varm, og så som den sidste ting – det giver en dejlig bevægelsesfrihed.

Til de helt små babyer kan der anbefales at købe termodragter, da de ofte sidder stille fx i sandkassen. Så kommer der ikke sand ind, og der kommer ikke luft ind.

Almindeligt termotøj kan fås i mange prisklasser og designs, men det er vigtigt at understrege at babyer ikke har termotøj på for at være smarte. Gå hellere efter termotøj, hvor jakken har noget godt elastik i ærmerne og hvor der er ekstra forstærkning på knæ og numse (det er vigtigst at det er på numsen).

Kvalitet og pris hænger ofte sammen, men med termotøj til baby er der ikke den store sammenhæng – det er kun design og mærke der hæver prisen. Pris på termotøj går fra 100 kr i Tøj og Sko/Bilka..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...