torsdag den 10. juni 2010

Flyverdragter til børn

Udvalget af flyverdragter til børn er kæmpe og uoverskuelig. Hvem vil ikke gerne have en flot, vandtæt, varm og billig flyverdragt? Men det kan ikke fåes, endnu!


Vores børn skal ikke fryse, og derfor hælder de fleste som har mulighed for det, at købe en lidt dyrere flyverdragt. De lidt dyrere flyverdragter som Reima og Hummel, har simpelthen nogle kvaliteter som de billige ikke har som fx er de vandtætte med 10.000 mm. Man siger at fra 8.000 mm vandtryk er de vandtætte. Et mærke som Name it som ellers er af rimelig kvalitet har kun et vandtryk på 3.000 mm.

En Reima ellel Hummel kan du få til omkring 1000 kr, hvor Name it flyverdragten kan fåes til ca 500 kr. Så der er stor prisforskel, men som du kan se er der også stor forskel i kvaliteten. Mit eks med vandtrykket er kun en ting, der er også generelt bedre tapning på de dyrere flyverdragter til børn. En detalje som Reima er kommet med, er ikke design mæssigt men mere appelerende til moren – den kan tørretumbles!! Det er stadig vigtig ikke at komme skyllemiddel i når der vaskes flyverdragter, men nøj hvor er det bare rart at kunne vaske og tørre på få timer. Samt der ikke skal tænkes over om de hænger flyverdragten i tørreskabet i vuggestuen/børnehaven – for de dragter der ikke kan tørretumbles må heller ikke komme i tørreskabet, og det vil være ærgerligt at få ødelagt effekten på dragten.

En helt anden ting der skal tænkes over når der købes flyverdragter til børn, er dens udformning – er det muligt for barnet selv at komme i den eller skal der altid hjælp fra en voksen.

Molo flyverdragter til børn er bare rigtig seje og Molo er jo generelt et rigtig godt mærke, men Molo har kun et vandtryk på 8.000 mm. Og så koster de de samme som Reima, og måske lidt dyrere! Så her skal det vurderes om man vil have design frem for kvalitet, ikke at Reima har et grimt design, langt fra, men Molo er bare rigtig sej.

Nu nævnte jeg prisen på et par stykker, men det er med at holde ud kig efter udsalg. For der er store besparelser, nogle gange helt op til 50 % - dvs at man kan få en rigtig god Reima på tilbud til samme pris som en Name it koster. Hvis man er modig kan man købe et år frem, Babysam holder ofte tilbud med 40% på Reima sidst på efteråret. Så kan man ofte købe flyverdragt, hue og vanter som passer sammen. Nu er Reima nævnt meget, men det er som eks, det samme er nemlig også gældende for andre gode flyverdragter til børn som: Hummel, Ticket to Heaven, Didriksons.

4 kommentarer:

  1. Hejsa. Du nævner noget om 8000 mm vandtryk. Hvad betyder det præcist?

    Christina

    SvarSlet
  2. Hej Christina

    Jeg vil lave et nyt indlæg om vandsøljetryk, hvor jeg vil beskrive det nærmere.

    Vh

    SvarSlet
  3. Name It's flyverdragt fra 2010 er blevet kåret som nr. 2 bedst i test. Så den er god (trods prisen : ) ... og mht varmeskab, så har jeg fået det råd, ikke at hænge flyverdragten - fra Name It - i et meget varmt varmeskab, da det skader foret i dragten.

    mvh
    Anette

    SvarSlet
  4. Det er også vigtigt at have øje for styrke, slid, holdbarhed og ikke mindst hvor god flyverdragten er til at holde barnet tørt og varmt.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...