tirsdag den 25. august 2009

Ung far - Hvorfor ikke

Hvorfor skal det være et tabu at være ung far. Mange unge mænd har svært ved at stå ved deres drøm om at blive far, overfor deres kammerater og omgangskreds. Det er ikke in at fortælle at man gerne vil være far, og når man bliver det kan man blive udsat for negative og nedladende kommentarer. Min mening er at man ikke skal leve sit liv efter hvad andre mener og synes. Jeg blev selv far første gang som 21 årig. Jeg synes selv at jeg havde levet et liv med fester og masser af sjov, og var klar til at tage det næste skridt videre.

Fordele ved at være ung far er at man har energi til at tage sig af barnet, chancen for at ens sæd virker er meget større, man kan være ung med sine børn, arbejde og karriere overskygger ikke familielivet, man er ikke blevet afhængig af en stor indkomst mv.

For mig var det utrolig vigtigt at jeg er ung med mine børn når de bliver teenagere. det betyder at jeg bedre kan forstå deres liv, og derfor vil jeg bedre kunne snakke med dem og sætte grænser som de forstår. Jeg tror og håber også på at de bedre vil kunne forstå mig og respekterer mig.

Tag tyren ved hornene, fortæl din kæreste om dine drømme om børn, og fortæl at du har lyst til at være ung far, så vil hun respekterer og elske dig mere end før.

2 kommentarer:

  1. Respekt til dig... Det er så flot at nogen tør stå frem...

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...