lørdag den 15. august 2009

Leje af babyudstyr.

Når man som nybagt forældre skal ud og have udstyr til den lille, tænker mange på leje af babyudstyr.

Min erfaring siger mig dog at det godt kan betale sig at købe babyudstyr i stedet for at leje, specielt når det kommer til gode mærker. Lejet udstyr er for det første ofte brugt før, hvilket kan forringe sikkerheden og brugsværdien. At udstyret er brugt, giver dig som lejer en risiko, da du skal tilbageleverer udstyret i samme stand som du modtog det. Det betyder, at hvis udstyret bliver ødelagt mens det er i din besiddelse, hænger du på regningen, og kan komme til at betale for noget, som du ikke ejer. På den måde kan leje blive dyrere end at købe, da reperationsprisen, eller erstatningsprisen + lejen overstiger det beløb du ville have givet for en ny. Samtidig har du ikke mulighed for at sælge udstyret efter endt brug, hvilket også er en ulempe.

Køber du til gengæld nyt, vil du kunne sælge udstyret igen efter brug, du har 2 års reklamationsret mod skader, og sikkerheden er i top, da udstyret ikke er slidt. Du ved hvordan udstyret har været behandlet, og har sikkerhed for at andre ikke har lavet uautoriserede reperationer, eller svindlet med udstyret, for at få det til at fremstå bedre end det er.

Min klare anbefaling til leje af babyudstyr, er derfor at lade være. KØB NYT - Selvom det er dyrere lige nu, kan det hurtigt gå hen og blive en god investering, samt det giver en god sikkerhed for dit barn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...